dilluns, 20 de desembre del 2010

Siuranella sud

Dissabte d' exploració, amb el JL i el Vicenç, a la Siuranella Sud, un sector que cap dels tres havia "disfrutat " abans...mirem una mica totes les linies i ens acabem decantant per a escalfar a Marmitaku 6c, de lo més "barato" del sector (també hi ha un 6b+, pero tenia una pinta...). Bona tibada d' entrada, placa fina i anarfent fins a completar el 28m. de via. Amb tot aixó arriba una columna de bows i vakes, entre els quals cares ciberconegudes, lo Pau i lo Tranki. Saludos i a lo nostro. Lo nostro és el 7b+, NK, just a la dreta del 6c.
El munta el Vicenç, ajudat, al loro!! en alguns punts amb la canya (es nota que es d' arran de mar...). Vist aquest espectacle inaudit ja ens fem el càrrec del que hi ha...Passada d' inspecció i un pegue posterior prou bo, pero amb poc repòs...ho pago al segon pas dur...almenys ja ho tenim controlat per a un altre dia. Entrada dura, bavaresa desplomada i pas potent i tècnic de sortida. Tram més tranquil i sorpresa final...molt guapa. Tot el matí amb ulleres de sol i escalant amb samarreta de màniga curta...increïble. Marxem que comença a afluixar el sol, i la cosa ja canvia.

3 comentaris:

TRanki ha dit...

BUah Bow, el vostre 7b+ es veu galàctic a la foto...jo que TAMBÉ anava de "novato" pel que fa a "disfrutar" el sector, no tebia ni papa que estéssiu a un 7b+...

la MORENA CORWIN ( 7b+ soft) ens va semblar MOLT BONA i BONICA, el 6b+ guapo i difícil, el 7a ala dreta de la CREMA, MOLT gUAPO però a bloc a baix..la CREMA..pssss, va aguantar dos pegues..i la veritat es que ni era tant dura ni tant bonica...

A la esquerra del 7a un 8a que ni ensumar-lo...dues xapes a megabloc. A la esquerra del 6b+ un 7b+ MEGAMORFO a dalt, a la darerra xapa un pas brutal per a gegants...ni ensumar-lo.

Al propera que hi vagi provem la NK aquesta que sembla guapa!

Salut i encantat de coniexer-
vos i trobar-te el blog bow!!!
deeeew

uasunflower ha dit...

yo tambien tengo un blog - Julia, la chica probando el 7b al costat :) (uasunflower.blogspot.com)

marc ha dit...

ei tranki,
si que es veu goapu, si...ens va agradar força. I merci per la info; quin munt de deures!!!
Apa, un plaer i ha seguir tibant
Hola Julialachicaprobandoel7bal costat..ja havia vist el teu blog algun cop...estarem atents.

apa, salut i regletillas...