divendres, 10 de juny del 2011

siuranella central

Dijous, tot i no estar gaire fi, fem cap amb el Jaume a la siuranella central, on l' aire fresquet que corre i els nuvols que van passant ens permeten disfrutar, amb un forrillo, d' aquest sectoràs. Allà ens trobem amb tot de companys de feina del Jaume.
Escalfem a Mala rampampinfla 6a+ amb un paset de placa i regleta cabronet. Remato l' escalfament repetint Lo Romanof 6b+ tècnic i d' equilibris. El Jaume el treurà al flash: ell ja ha fet la feina que li tocava. Ara ja toca apretar, tot i que no em trobo pletòric. Provo a vista Si vas niquel fas tard 7a+ de placa desplomada molt continua. Sortint de la part dificil, ja tocat, la cago al triar el canto per a xapar, amb la cinta ja posada als morros....foto una volada potent, just al punt on hi ha l' aleje de la via....el pobre Jaume queda esparverat (y yo tambien...). L' acabo i la desmunto; queda per a un altre dia.
Ens desplacem cap a l' esquerra del sector, on faig a vista la Kun 7a de placa fina (els meus gats ja gastadets no m' ajuden...) i desplom final que tranqui. Sense ni reposar, el Jaume em convida a muntar la Malfario 6c, per tal de fer-li un top-rope; per orgull m' aplico i surt a vista. I ell gairebé l' encadena en top. Li queda per a una propera visita. A veure si venim més fins i ho tornem a convertir en el sector talismà.
calma total....