dilluns, 2 de desembre del 2013

Una de calenta....

Dijous matinal a Siurana. Amb el Menor i en David fem cap a l' Esperó Primavera, on tindré l' oportunitat de fruïr un altre cop de la boníssima Papàgora, desprès de dos anys.
Escalfem a la Penitenciagite 6b, que de fet ens gela les puntes dels dits.....Anem ràpid al peu de la Papàgora 7b+, abans no vingui algun guiri...Les dues vies del costat tenen les cintes posades, peró a mi em toca muntar-la. La munto prou bé, acabant d' escalfar: l' únic pas tens al alejillo de mitja via. Desprès de les passades d' inspecció del David i el Xavi m' hi torno a posar. Bé per baix, clavo els moviments tècnics d' abans del repòs i faig el pas sense gaires angúnies, fins i tot xapant la cinta crítica amb certa comoditat....disfrutada total.
Volem rematar el matí amb algun 7a, peró acabem a la Llet de boja 7a+ barra....Jo l' havia provada feia temps, peró li toca muntar-la al David....Pas tècnic a l' esperó, anar per feina al bombo i aguantar els alejes a dalt...també encadeno, però justet, justet...bona jornada que trigaré a repetir....