divendres, 16 de maig del 2014

Tozal del Vero. Vertigo 340m. 7b+/Ae

"dissabte vertigo?" . Amb aquest sintètic wasap, el Santi em recorda que fa temps que la tenim aparaulada, i que ja toca....Poca cosa més a afegir als comentaris i elogis que es troben d' aquesta molt bona via, suposo que la més repetida del Tozal, a jutjar també per lo marcada que estava.
Duiem la ressenya del Korkuerika; excel.lent, però poder els graus del llargs durs una mica collats, o almenys això ens va semblar. Un mix amb la ressenya original estaria bé, creiem.
L' únic llarg dur que vam encadenar va ser el segon. Jo particularment em vaig posar en mode mandròs ràpid, tirant massa de cintes....haurem de tornar-hi a esmenar l' error.
Notes pràctiques: vam empalmar els dos darrers llargs. També es veu factible empalmar L7+L8. Portavem joc de totems, i els vam posar exclusivament a inici L1 i al L4. Amb corda de 80m. es va ideal; això si, compte als ràpels perquè els tres més llargs fan 40m. Reportatge complert del Tozal i aproximacions aquí.
En poc més de 7 hores ja tornavem a ser a peu de via. Banyet al Vero i cap amunt, aprofitant els nuvolots que tapen el sol. Tranquilitat i soledat (raro que no va passar ningú per el barranc) absoluta tot el dia, gaudint d'un racó realment esplèndid i salvatge, on ben segur que tornarem...

 L2 bons forats

 inici L3

 vira L4

 ambient a L5

 final L5

 desplom L6, fugint del buit

L7, canvi de tònica



3 comentaris:

albertganxets ha dit...

Marc, avisa quan sortiu bandidos que podríem coincidir

Juan korkuerika ha dit...

Jajajjajajaja ahora si pudiera meterme allí vería esos grados marcianos jjjjj Muy bien Marc!!! Sigue dando envidia. Un abrazo y hasta la vista alpinistaaaa

marc ha dit...

Tu tranquil que jo t' aviso....
A recuperarse Juan. En dos dias estas reseñando a la baja otra vez.

Salut