dimarts, 29 de juliol del 2014

Vercors. Glandasse. Cosanostra 380m. 7b+

15/07/2014 Al final llepem amb el temps...anem cap al Vercors, on pugem fins al coll d' Arzelier a veure si podem fer la Aghate the blues; res de res, com es pot veure....


Baixem tranquilament fins a Dié, on sembla que el temps ja és una altra cosa. Aparquem al aparcament del l'Abadia de Valcroissant, des d'on ja es veu el pilarot que ens toca l' endemà, aquest cop mano a mano amb el Santi...

Impressionant viot, amb tots els llargs bons, amb roca més que excel.lent, i d' apretar, apretar.... Aquí no regalen res. Equipada, però amb trams obligats, on poca trampa pots fer.
La llàstima és que la segona meitat de la via la vaig pujar, que no escalar, exclusivament per a assegurar al Santi; el pilotasso que vaig agafar em va deixar KO.....ja tenim excusa per a tornar-hi.
Molt bona ressenya del Korkuerika. Aproximació agradable fins al col de Mènil....i bona pujada del coll a la paret. Baixada còmode rapelant la via. Potser caldria algun recanvi de cordinos; alguns estan posats una mica raros....Per a rematar la jornada m'emporto cap al cotxe una paparra a la cama...millor pantalons llargs.