dijous, 23 de juliol del 2015

Cerces. Les Queyrellin. Les Dents de Cyrielle. 300m. 7a

08/07/2015
Enfilem la bonica vall de La Clarée , fins al camping de Foncouverte, d'on surt el camí que puja cap al refugi de Chardonnet. Bon preu i barbacoes a disposició, dues bones raons més per a fer-hi nit. A més ningú posa cap problema en marxar a la tarda, baixant d'escalar, i passant per la dutxa abans. Perfecte.
Aproximació llarga però amena (2h), passant per el refugi i seguint amb bon camí fins a tota la muralla oest del Queyrellin. La via es troba a la tercera agulla. Parabolts visibles al llarg de III d'entrada.
Via absolutament recomanable, escalada entusiasmant, amb tots els llargs bons. Aixó si: cal passar el tràngul del segon llarg, que, sense ser molt difícil, és rabiosament obligat. Sort del Santi Iceman. La resta a disfrutar sense gaires problemes. Via equipada. Totem lila per anar al primer bolt del penútlim llarg. Baixada rapel.lant per la via. Cara oest, on per fi passem una mica de rasquilla. Sol a partir de migdia.


Angúnies al L2


....i disfrutant a L5



i a L7...


dues vistes de la famosa travessa

darrers metres a vista de dron

1 comentari:

albertganxets ha dit...

ja fa temps que la tinc en cartera, però com que l'accès obliga a arribar i passar de Briançon, sempre se'ns fa difícil arribar-hi.

En tot cas amb la teva piada, passa davant pel proper viatge!