dilluns, 19 d’octubre del 2015

Peña de Sin. Caçadors d'estels. 370m. 7b+

Com resa la nota de la ressenya de la via, val la pena provar-ho...llàstima que al peu del diedre final, i ja veient que rapelar per la via no serà fàcil, ens deixem els, presuntament, esplèndids llargs finals per a una altre ocasió, que segur que hi serà. De totes maneres ja ens vem fer un bon fart d'escalar.
L1 IV guarro de veritat....sort de la corda fixa.
L2 7a. Impressionant diedre, on es posa gairebé tot el material.
L3 6c Sortida curiosa de la R i travessa a esquerres a buscar el pitó també curiosa...

L4 6c, peró amb més brillo...i alguna cosa més cortesia del Santi
L5 6c molt guapo, gairebé equipat. Algun alien

L6 7a de degotalls, que vam trobar amb aigua. Llàstima perquè el llarg és esplèndid i factible.

L7 7a+ tram central difícil de llegir, amb una xapa gairebé a l'alçada del pitó, peró més a la dreta, que despista bastant. Aliens i totem verd.
L8 7a de vidilla, placa i desplomet final

L9 placa de gotes d'aigua increïbles i tram de blocs per anar a la R intermitja de ràpel, d'on vam baixar.
Tema a part és la baixada: L'Albert va insistir que "de carrer" era la millor opció; naltros, amb la tècnica de ràpel una mica més bàsica, no opinem igual....hauriem d'haver fet cas al Pastes i baixar a peu. És una bona passejada però més certa. En tot cas probablement repetirem un dia o altre i ja podrem comparar. Naltros vam baixar de R8 a R7 i d'aquesta a la R de la vira abans de R6 (on ens vam descuidar alguna peça de roba). D'allà vam agafar les cordes fixes que hi tenen instal.lades l'Albert, Vicenç i cia, i directes a peu de via. Poder en el futur serà la millor opció per a baixar...