dimarts, 10 de novembre del 2015

Montrebei. Tu sabrás. 185m. 6c+

Una altra esplèndida via a la Pilastra (n'hi ha alguna de dolenta?), aparentment més assequible que les veines, però només aparentment...de fet si t'hi fixes l'Albert ja li dona SR3. Obvio aquest detall, i el de 6c obligat,-més tard me'n penediré- i li planto la ressenya al Toni, que accepta de bon grat, però inconscientment. Haig de dir que les nostres preocupacions es centraven en els ràpels d'accés (cada dia em fan menys gràcia), però al final no n'hi havia per tant. Primer ràpel curtet (millor amb una sola corda) i desprès nets i rectes cap a les successives reunions. Preveure mosquetons per a deixar les R mig muntades. Un cop a la R0 comença el festival...
L1 Placa de 6a que cap al final ja es ben dreta, i sense el polsim negre de més avall...

L2 Placa "orgasmus". Boníssima. Obligada però prou segura. Inici a equipar, amb bons forats per a totems, però entretingudet.

L3 Divertit, sino fos per el fregament...possis com t'hi possis crec que al final has d'estirar. Pas del sostre amb cantarral inhumà, i placa de gotes d'aigua abrasives desprès.

L4. El coco...llarg llarg i expo, vaig trobar. En algun punt perdedor; a tot arreu hi ha forat. Difícil d'equipar, acabes optant per cops de gas sense mirar gaire enrera...
L5 6c+ intens, pero evident i franc. C3 i algun totem, i la resta alegria.... Hi ha un pitó no ressenyat desprès de la segona xapa. Darrera reunió en arbres.
Entre la via i la solana que hem rebut marxem prou servits cap a la bassa...
Amb el material de la ressenya perfecte. Tascons mitjans. Vaig trobar a faltar en varies ocasions l'únic totem (el del mig) que no tenia...llei de Murphy. Molaria trobar-se algun pont de roca dels que hi ha ja equipadets...sobretot a L4 i 5.

2 comentaris:

albertganxets ha dit...

celebro que us agradés Marc.
A mi, Tu Sabrás em té el cor robat, poder la que més de la Pilastra, per tenir aquella dosi equilibrada entre dificultat homogènia, un puntet d'exposició i incertesa, i de les persones amb qui la vam obrir.

abraçada com sempre, devorador

marc ha dit...

Realment bona, i ben certa la descripció que en fas.
A veure si aviat podem fer la Tela!!

Salut