dilluns, 20 de juny del 2011

Fent l' Imbècil per Siurana....

......peró es veu que no erem els únics: resulta que algú ha cregut convenient marcar amb uns punts blaus espantosos el Grau de Masets...com que casi no és veu per on va el camí!!!. Tant  costa posar quatre pedres, si és necessari? 
El JL preparant el plat del dia

En fi, feta la denúncia, quatre apunts de l' activitat. Escalfem, jo al flash, amb el Menor i el JL a un 7a dels més nous (no surt a la guia). Guapo i durillo.  Com que amb la tonteria ja ha baixat el sol ens posem a la "fenya". El JL posa les cintes, donat que ell, i el Xavi, ja la tenen controlada, a l' Imbècil 7c.  Dos tientos cadascú i cap a casa, altre cop amb un 7c amb una caiguda. Bé, de fet a mi em queda el pas per a resoldre, la resta ok.....que dur que és això d'intentar pujar grau. 
La bèstia de ses illes apretant a tope...peró no el suficient

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, que teniu o sabeu a on aconseguir ressenyes de les vies noves que hi ha a grau de masets de baix, la franja de roca que hi ha girant la via l'imbècil i les que hi ha seguint el camí a uns 500m?
Gràcies

marc ha dit...

Les pots trobar apuntades a mà a la guia que tenen al forn de la carretera de Cornudella. Les que hi ha seguint el camí tant de tram no sé si hi surten, peró em sembla que son 6b's...
salut