dijous, 8 de novembre del 2012

Matinalràpidaasiurana....

Visita fugaç amb el Menor a la Siuranella, aprofitant que entre setmana s' hi pot anar,(relativament): el cap de setmana passat es veu que calia demanar tanda, avui també hi havia "ambient", que diuen, peró no tant...per a naltros,en tot cas, una tocada d' ous, diguem-ho clar. Molts guaperilles amb xatis fent-los fotos, molt de tors nu, molta rasta hippipija..arggg. i per acabar-ho d' adobar es veu que els guiris aquests havien vist algun video del Favresse tocant la guitarreta per aquí i per allà i els col.legues ens han ofert gratis un concert d' acordió.....
Ara que ja m' he quedat a gust:
Escalfem a la bonica El perdó dels àngels 6b, que aquest cop faig amb els estris, xapant peró el pas d' entrada a la placa superior. Tascons petits, aliens vermell, gris, blau, i C1 i 2.
Desencadeno, em tomba el bombo superior, la Enganyapardals 7a. Per sort desprès puc encadenar, ja la tenia, la veïna Kun 7a. El temps s' ens tira a sobre i repetim, amb la ferralla, la bonica fisura de la Arròs amb llamantol 6a de 35m. que demanarà aliens, tascons petits i mitjans a gogo i C1 i C2. Sembla estrany el regust diferent que et deixa fer un "simple" 6a amb estris o amb bolts.
El Menor s' anima i també les fa versió trad, que dirien els pro's....